Репозиторијум Хемијског факултета - Cherry
CHERRY (CHEmistry RepositoRY) је заједнички дигитални репозиторијум свих одељења у оквиру Универзитета у Београду - Хемијског факултета. CHERRY омогућава отворени приступ публикацијама, као и осталим резултатима насталим у оквиру пројеката које се изводе на Хемијском факултету.
Софтверска платформа репозиторијума прилагођена је савременим стандардима који се примењују у дисеминацији научних публикација и компатибилна је са међународном инфраструктуром у овој области.
Екстерна апликација Аутори, пројекти, публикације (APP) омогућава преглед и претраживање података о ауторима и пројектима, пренос метаподатака у друге системе, интеграцију са сервисом Altmetric и приказ података о цитираности у индексним базама података Dimensions , Scopus , OpenCitations и Web of Science .
Институције/групе
Изаберите институцију/групу
Најновије
-
Intramolecular Dearomative Inverse-Electron-Demand Diels Alder Strategy for the Total Synthesis of (+)-Alstonlarsine A
(American Chemical Society, 2023) -
The Year of Sima Lozanić - 175th anniversary of birth of academician, chemist, minister and politician
(Belgrade : Museum of Science and Technology, 2023) -
Intramolecular Dearomative Inverse-Electron-Demand Diels Alder Strategy for the Total Synthesis of (+)-Alstonlarsine A
(American Chemical Society, 2023) -
Година Симе Лозанића - 175 година од рођења академика, хемичара, министра и политичара
(Београд : Музеј науке и технике, 2023) -
Primeri interdisciplinarnih aktivnosti za unapređenje ekološke pismenosti učenika
(Beograd : Srpsko hemijsko društvo, 2024) -
Primeri interdisciplinarnih aktivnosti za unapređenje ekološke pismenosti učenika
(Beograd : Srpsko hemijsko društvo, 2024) -
Health risk assessment of autochthonous and international grapevine varieties from Serbia
(Niš : RAD Centre, 2020) -
Polyphenol-rich waste wood extract as natural preservative of cottage cheese
(Niš : RAD Centre, 2020) -
Fruits under the spotlight of analytical chemists
(Banja Luka : Faculty of Agriculture, 2020) -
Health risk assessment of autochthonous and international grapevine varieties from Serbia
(Niš : RAD Centre, 2020) -
Polyphenol-rich waste wood extract as natural preservative of cottage cheese
(Niš : RAD Centre, 2020) -
Grape berry quality parameters of Prokupac variety - Comparison between biodynamic and conventional management
(Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024) -
Jednostavan matematički model: još jedan način da se objasne hemijske ravnoteže u vodenim rastvorima
(Belgrade : Serbian Chemical Society, 2024) -
Jednostavan matematički model: još jedan način da se objasne hemijske ravnoteže u vodenim rastvorima
(Belgrade : Serbian Chemical Society, 2024) -
Phenolic compounds evaluation in wines of Serbian autochthonous and local grapevine varieties
(Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024) -
Characterization of Grapevine Varieties Indigenous to the Balkans Region
(New York : Nova Science Publishers Inc., 2019)