Приказ основних података о документу

dc.creatorStojadinović, Marija M.
dc.creatorĆirković-Veličković, Tanja
dc.creatorPieters, Raymond
dc.creatorSmit, Joost
dc.date.accessioned2018-11-22T00:24:13Z
dc.date.available2018-11-22T00:24:13Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.issn1742-464X
dc.identifier.urihttps://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1417
dc.publisherWiley-Blackwell, Hoboken
dc.sourceFEBS Journal / Federation of European of Biochemical Societies
dc.titleEffect of enzymatic cross-linking on allergenic properties of bovine beta-lactoglobulinen
dc.typeconferenceObject
dc.rights.licenseARR
dcterms.abstractПиетерс, Р.; Смит, Ј.; Ћирковић-Величковић, Тања; Стојадиновиц, М.;
dc.citation.volume280
dc.citation.spage467
dc.citation.epage467
dc.identifier.wos000325919203029
dc.citation.other280: 467-467
dc.citation.rankM21
dc.type.versionpublishedVersionen
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_1417


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу