Приказ основних података о документу

dc.creatorApostolović, Danijela
dc.creatorTran, Thi Anh Thu
dc.creatorSanchez-Vidaurre, Sara
dc.creatorBigdeli, N.
dc.creatorĆirković-Veličković, Tanja
dc.creatorHamsten, Carl
dc.creatorvan Hage, Marianne
dc.date.accessioned2018-11-22T00:33:34Z
dc.date.available2018-11-22T00:33:34Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.issn0105-4538
dc.identifier.urihttps://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2046
dc.publisherWiley-Blackwell, Hoboken
dc.sourceAllergy
dc.titleRed meat allergy and IgE antibody responses against glycansen
dc.typeconferenceObject
dc.rights.licenseARR
dcterms.abstractван Хаге, М.; Aпостоловиц, Д.; Ћирковић-Величковић, Тања; Хамстен, Ц.; Тран, Т. A. Т.; Санцхез-Видаурре, С.; Бигдели, Н.;
dc.citation.volume70
dc.citation.spage2
dc.citation.epage2
dc.identifier.wos000369950700006
dc.citation.other70: 2-2
dc.citation.rankaM21
dc.type.versionpublishedVersionen
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_2046


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу