Supplementary data for the article: Milinčić, D. D.; Stanisavljević, N. S.; Kostić, A. Ž.; Soković Bajić, S.; Kojić, M. O.; Gašić, U. M.; Barać, M. B.; Stanojević, S. P.; Lj Tešić, Ž.; Pešić, M. B. Phenolic Compounds and Biopotential of Grape Pomace Extracts from Prokupac Red Grape Variety. LWT 2021, 138, 110739. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.110739.
Аутори
Milinčić, Danijel D.Stanisavljević, Nemanja S.
Kostić, Aleksandar Ž.
Soković Bajić, Svetlana
Kojić, Milan O.
Gašić, Uroš M.
Barać, Miroljub B.
Stanojević, Slađana P.
Tešić, Živoslav Lj.
Pešić, Mirjana B.
Скуп података (Објављена верзија)
Метаподаци
Приказ свих података о документуКључне речи:
Antioxidant activity / Cellular antioxidant activity / Cytotoxic activity / Phenolic compounds / Wine by-productsИзвор:
LWT, 2021Издавач:
- Elsevier
Финансирање / пројекти:
- Министарство науке, технолошког развоја и иновација Републике Србије, институционално финансирање - 200116 (Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет) (RS-MESTD-inst-2020-200116)
- Министарство науке, технолошког развоја и иновација Републике Србије, институционално финансирање - 200007 (Универзитет у Београду, Институт за биолошка истраживања 'Синиша Станковић') (RS-MESTD-inst-2020-200007)
- Министарство науке, технолошког развоја и иновација Републике Србије, институционално финансирање - 200042 (Универзитет у Београду, Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство) (RS-MESTD-inst-2020-200042)
Напомена:
- Supplementary material for: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.110739
- Related to published version: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4448
Повезане информације:
- Верзија документа
https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.110739 - Верзија документа
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4448
Колекције
Институција/група
Hemijski fakultet / Faculty of ChemistryTY - DATA AU - Milinčić, Danijel D. AU - Stanisavljević, Nemanja S. AU - Kostić, Aleksandar Ž. AU - Soković Bajić, Svetlana AU - Kojić, Milan O. AU - Gašić, Uroš M. AU - Barać, Miroljub B. AU - Stanojević, Slađana P. AU - Tešić, Živoslav Lj. AU - Pešić, Mirjana B. PY - 2021 UR - https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4449 PB - Elsevier T2 - LWT T1 - Supplementary data for the article: Milinčić, D. D.; Stanisavljević, N. S.; Kostić, A. Ž.; Soković Bajić, S.; Kojić, M. O.; Gašić, U. M.; Barać, M. B.; Stanojević, S. P.; Lj Tešić, Ž.; Pešić, M. B. Phenolic Compounds and Biopotential of Grape Pomace Extracts from Prokupac Red Grape Variety. LWT 2021, 138, 110739. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.110739. UR - https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_4449 ER -
@misc{ author = "Milinčić, Danijel D. and Stanisavljević, Nemanja S. and Kostić, Aleksandar Ž. and Soković Bajić, Svetlana and Kojić, Milan O. and Gašić, Uroš M. and Barać, Miroljub B. and Stanojević, Slađana P. and Tešić, Živoslav Lj. and Pešić, Mirjana B.", year = "2021", publisher = "Elsevier", journal = "LWT", title = "Supplementary data for the article: Milinčić, D. D.; Stanisavljević, N. S.; Kostić, A. Ž.; Soković Bajić, S.; Kojić, M. O.; Gašić, U. M.; Barać, M. B.; Stanojević, S. P.; Lj Tešić, Ž.; Pešić, M. B. Phenolic Compounds and Biopotential of Grape Pomace Extracts from Prokupac Red Grape Variety. LWT 2021, 138, 110739. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.110739.", url = "https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_4449" }
Milinčić, D. D., Stanisavljević, N. S., Kostić, A. Ž., Soković Bajić, S., Kojić, M. O., Gašić, U. M., Barać, M. B., Stanojević, S. P., Tešić, Ž. Lj.,& Pešić, M. B.. (2021). Supplementary data for the article: Milinčić, D. D.; Stanisavljević, N. S.; Kostić, A. Ž.; Soković Bajić, S.; Kojić, M. O.; Gašić, U. M.; Barać, M. B.; Stanojević, S. P.; Lj Tešić, Ž.; Pešić, M. B. Phenolic Compounds and Biopotential of Grape Pomace Extracts from Prokupac Red Grape Variety. LWT 2021, 138, 110739. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.110739.. in LWT Elsevier.. https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_4449
Milinčić DD, Stanisavljević NS, Kostić AŽ, Soković Bajić S, Kojić MO, Gašić UM, Barać MB, Stanojević SP, Tešić ŽL, Pešić MB. Supplementary data for the article: Milinčić, D. D.; Stanisavljević, N. S.; Kostić, A. Ž.; Soković Bajić, S.; Kojić, M. O.; Gašić, U. M.; Barać, M. B.; Stanojević, S. P.; Lj Tešić, Ž.; Pešić, M. B. Phenolic Compounds and Biopotential of Grape Pomace Extracts from Prokupac Red Grape Variety. LWT 2021, 138, 110739. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.110739.. in LWT. 2021;. https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_4449 .
Milinčić, Danijel D., Stanisavljević, Nemanja S., Kostić, Aleksandar Ž., Soković Bajić, Svetlana, Kojić, Milan O., Gašić, Uroš M., Barać, Miroljub B., Stanojević, Slađana P., Tešić, Živoslav Lj., Pešić, Mirjana B., "Supplementary data for the article: Milinčić, D. D.; Stanisavljević, N. S.; Kostić, A. Ž.; Soković Bajić, S.; Kojić, M. O.; Gašić, U. M.; Barać, M. B.; Stanojević, S. P.; Lj Tešić, Ž.; Pešić, M. B. Phenolic Compounds and Biopotential of Grape Pomace Extracts from Prokupac Red Grape Variety. LWT 2021, 138, 110739. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.110739." in LWT (2021), https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_4449 .