Supplementary data for the article: Natić, M.; Dabić Zagorac, D.; Gašić, U.; Dojčinović, B.; Ćirić, I.; Relić, D.; Todić, S.; Sredojević, M. Autochthonous and International Grape Varieties Grown in Serbia - Phenolic and Elemental Composition. Food Bioscience 2021, 40, 100889. https://doi.org/10.1016/j.fbio.2021.100889.
Аутори
Natić, MajaDabić Zagorac, Dragana
Gašić, Uroš M.
Dojčinović, Biljana P.
Ćirić, Ivanka
Relić, Dubravka
Todić, Slavica
Sredojević, Milica
Скуп података (Објављена верзија)
Метаподаци
Приказ свих података о документуКључне речи:
Anthocyanins / Autochthonous grapes / L. / Malvidin 3,5--Dihexoside / Phenolic acids / Risk assessmentИзвор:
Food Bioscience, 2021Издавач:
- Elsevier
Финансирање / пројекти:
- Министарство науке, технолошког развоја и иновација Републике Србије, институционално финансирање - 200288 (Иновациони центар Хемијског факултета у Београду доо) (RS-200288)
- Министарство науке, технолошког развоја и иновација Републике Србије, институционално финансирање - 200116 (Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет) (RS-200116)
- Министарство науке, технолошког развоја и иновација Републике Србије, институционално финансирање - 200007 (Универзитет у Београду, Институт за биолошка истраживања 'Синиша Станковић') (RS-200007)
- Министарство науке, технолошког развоја и иновација Републике Србије, институционално финансирање - 200168 (Универзитет у Београду, Хемијски факултет) (RS-200168)
Напомена:
- Supplementary material for: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2021.100889
- Related to published version: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4487
Повезане информације:
- Верзија документа
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4487 - Верзија документа
https://doi.org/10.1016/j.fbio.2021.100889
URI
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4487https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2212429221000146
Институција/група
Hemijski fakultet / Faculty of ChemistryTY - DATA AU - Natić, Maja AU - Dabić Zagorac, Dragana AU - Gašić, Uroš M. AU - Dojčinović, Biljana P. AU - Ćirić, Ivanka AU - Relić, Dubravka AU - Todić, Slavica AU - Sredojević, Milica PY - 2021 UR - https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4487 UR - https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2212429221000146 PB - Elsevier T2 - Food Bioscience T2 - Food BioscienceFood Bioscience T1 - Supplementary data for the article: Natić, M.; Dabić Zagorac, D.; Gašić, U.; Dojčinović, B.; Ćirić, I.; Relić, D.; Todić, S.; Sredojević, M. Autochthonous and International Grape Varieties Grown in Serbia - Phenolic and Elemental Composition. Food Bioscience 2021, 40, 100889. https://doi.org/10.1016/j.fbio.2021.100889. UR - https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_4488 ER -
@misc{ author = "Natić, Maja and Dabić Zagorac, Dragana and Gašić, Uroš M. and Dojčinović, Biljana P. and Ćirić, Ivanka and Relić, Dubravka and Todić, Slavica and Sredojević, Milica", year = "2021", publisher = "Elsevier", journal = "Food Bioscience, Food BioscienceFood Bioscience", title = "Supplementary data for the article: Natić, M.; Dabić Zagorac, D.; Gašić, U.; Dojčinović, B.; Ćirić, I.; Relić, D.; Todić, S.; Sredojević, M. Autochthonous and International Grape Varieties Grown in Serbia - Phenolic and Elemental Composition. Food Bioscience 2021, 40, 100889. https://doi.org/10.1016/j.fbio.2021.100889.", url = "https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_4488" }
Natić, M., Dabić Zagorac, D., Gašić, U. M., Dojčinović, B. P., Ćirić, I., Relić, D., Todić, S.,& Sredojević, M.. (2021). Supplementary data for the article: Natić, M.; Dabić Zagorac, D.; Gašić, U.; Dojčinović, B.; Ćirić, I.; Relić, D.; Todić, S.; Sredojević, M. Autochthonous and International Grape Varieties Grown in Serbia - Phenolic and Elemental Composition. Food Bioscience 2021, 40, 100889. https://doi.org/10.1016/j.fbio.2021.100889.. in Food Bioscience Elsevier.. https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_4488
Natić M, Dabić Zagorac D, Gašić UM, Dojčinović BP, Ćirić I, Relić D, Todić S, Sredojević M. Supplementary data for the article: Natić, M.; Dabić Zagorac, D.; Gašić, U.; Dojčinović, B.; Ćirić, I.; Relić, D.; Todić, S.; Sredojević, M. Autochthonous and International Grape Varieties Grown in Serbia - Phenolic and Elemental Composition. Food Bioscience 2021, 40, 100889. https://doi.org/10.1016/j.fbio.2021.100889.. in Food Bioscience. 2021;. https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_4488 .
Natić, Maja, Dabić Zagorac, Dragana, Gašić, Uroš M., Dojčinović, Biljana P., Ćirić, Ivanka, Relić, Dubravka, Todić, Slavica, Sredojević, Milica, "Supplementary data for the article: Natić, M.; Dabić Zagorac, D.; Gašić, U.; Dojčinović, B.; Ćirić, I.; Relić, D.; Todić, S.; Sredojević, M. Autochthonous and International Grape Varieties Grown in Serbia - Phenolic and Elemental Composition. Food Bioscience 2021, 40, 100889. https://doi.org/10.1016/j.fbio.2021.100889." in Food Bioscience (2021), https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_4488 .