Приказ резултата 127-146 од 432

      Наслови
      Halofitne biljne vrste - izolovanje i karakterizacija sekundarnih metabolita [1]
      Halophytic plant species - isolation and characterization of secondary metabolites [1]
      Hemijska i biološka karakterizacija novosintetisanih derivata 4-aril-2, 4-dioksobutanskih kiiselina i molekulsko modelovanje u cilju racionalizacije biološke aktivnosti i fizičko-hemijskih osobina [1]
      Hemijska i mehanohemijska sinteza multiferoika na bazi itrijum-manganita [1]
      Hemijska karakterizacija grožđa i sortnih vina iz različitih vinogorja u Srbiji [1]
      Hemijska karakterizacija semena breskve (Prunus persica L.) [1]
      Hemijska karakterizacija, antioksidativna i antimikrobna svojstva polisaharidnih ekstrakata odabranih vrsta gljiva [1]
      Hemijska oksidativna polimerizacija aromatičnih amina jednoelektronskim i dvoelektronskim oksidacionim sredstvima [1]
      Hemijski profil i antioksidativna aktivnost crvenih vina klonova autohtone i internacionalnih sorti vinove loze [1]
      Hemijski sastav i oksidativni potencijal respirabilnih čestica u urbanoj sredini i u industrijskom okruženju [1]
      Hemizam potencijalno toksičnih elemenata u zemljištu i njihov uticaj na funkcionisanje vrsta Betula pendula Roth., Acer pseudoplatanus L. i Acer platanoides L. u urbanim sredinama nekoliko industrijskih centara u Srbiji [1]
      Human serum albumin: Carbonylation, reactivity of Cys34 thiol group and binding of copper(II) ions [1]
      Humani serum-albumin: karbonilacija, reaktivnost tiolne grupe Cys34 i vezivanje bakar (II)-jona [1]
      Identification of defensive substances from selected species of myriapod classes Diplopoda and Chilopoda (Arthropoda, Myriapoda) [1]
      Immobilization of soybean peroxidase (Glycine max) onto macroporous glycidyl-methacrylate and chemically modified pectin [1]
      Immunological characterization of the linden pollens and modulation of the immune response by naturally occurring aromatic compounds [1]
      Immunoproteomics of food allergens, modified allergen derivates and allergenic digestion resistant peptides. [1]
      Imobilizacija peroksidaze iz soje (Glycine max) na makroporoznom glicidil-metakrilatu i hemijski modifikovanom pektinu [1]
      Implications of posttranslational changes of fibrinogen on its reactivity and function [1]
      Improvement of diagnostic reagents for banana fruit allergy [1]