Приказ основних података о документу

dc.creatorStojadinović, Marija M.
dc.creatorRadosavljević, Jelena
dc.creatorOgnjenović, Jana
dc.creatorMihailović-Vesić, Jelena
dc.creatorProdić, Ivana
dc.creatorStanić-Vučinić, Dragana
dc.creatorĆirković-Veličković, Tanja
dc.date.accessioned2019-04-17T15:04:24Z
dc.date.available2019-04-17T15:04:24Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.issn0308-8146
dc.identifier.urihttps://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2905
dc.publisherElsevier Sci Ltd, Oxford
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Basic Research (BR or ON)/172024/RS//
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/EC/FP7/256716/EU//
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.sourceFood Chemistry
dc.subjectAntioxidanten
dc.subjectbeta-Lactoglobulinen
dc.subjectDigestionen
dc.subjectInteractionen
dc.subjectQuenchingen
dc.subjectPolyphenolen
dc.titleSupplementary data for the article: Stojadinovic, M.; Radosavljevic, J.; Ognjenovic, J.; Vesic, J.; Prodic, I.; Stanic-Vucinic, D.; Cirkovic Velickovic, T. Binding Affinity between Dietary Polyphenols and β-Lactoglobulin Negatively Correlates with the Protein Susceptibility to Digestion and Total Antioxidant Activity of Complexes Formed. Food Chemistry 2013, 136 (3–4), 1263–1271. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.09.040en
dc.typedataset
dc.rights.licenseBY-SA
dcterms.abstractРадосављевић, Јелена; Продић, Ивана; Михаиловић-Весић, Јелена; Станић-Вучинић, Драгана; Ћирковић-Величковић, Тања; Огњеновић, Јана; Стојадиновић, Марија М.;
dc.citation.other136(3-4): 1263-1271
dc.identifier.pmid23194522
dc.description.otherSupplementary material for: [https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.09.040]
dc.description.otherRelated to published version: [http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1577]
dc.type.versionpublishedVersionen
dc.identifier.fulltexthttps://cherry.chem.bg.ac.rs/bitstream/id/6731/1-s2.0-S0308814612014434-mmc1.pdf
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_2905


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу