Укупан број посета

Посете
Supplementary material for the article: Radovanovic, A.; Jovancicevic, B.; Arsic, B.; Radovanovic, B.; Bukarica, L. G. Application of Non-Supervised Pattern Recognition Techniques to Classify Cabernet Sauvignon Wines from the Balkan Region Based on Individual Phenolic Compounds. Journal of Food Composition and Analysis 2016, 49, 42–48. https://doi.org/10.1016/j.jfca.2016.04.001289

Укупан број посета током месеца

новембар 2023децембар 2023јануар 2024фебруар 2024март 2024април 2024мај 2024
Supplementary material for the article: Radovanovic, A.; Jovancicevic, B.; Arsic, B.; Radovanovic, B.; Bukarica, L. G. Application of Non-Supervised Pattern Recognition Techniques to Classify Cabernet Sauvignon Wines from the Balkan Region Based on Individual Phenolic Compounds. Journal of Food Composition and Analysis 2016, 49, 42–48. https://doi.org/10.1016/j.jfca.2016.04.00159551497

Прегледи датотеке

Посете
Application_of_non_sup_2016.pdf104

Број посета по земљама

Посете
Пољска46
Шведска24
Сједињене Америчке Државе21
Serbia4
Француска2
Русија2
Босна и Херцеговина1
Кина1
Немачка1
Италија1

Број посета по градовима

Посете
Warsaw46
Belgrade4
Chicago2
Arezzo1
Ashburn1
Banja Luka1
Ljubljana1
San Mateo1