Приказ основних података о документу

dc.creatorMinić, Simeon L.
dc.creatorStanić-Vučinić, Dragana
dc.creatorMihailović-Vesić, Jelena
dc.creatorKrstić-Ristivojević, Maja
dc.creatorNikolić, Milan
dc.creatorĆirković-Veličković, Tanja
dc.date.accessioned2019-09-19T08:13:27Z
dc.date.available2019-09-19T08:13:27Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.issn1874-3919
dc.identifier.urihttps://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3445
dc.publisherElsevier Science Bv, Amsterdam
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Basic Research (BR or ON)/172024/RS//
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/EC/FP7/256716/EU//
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.sourceJournal of Proteomics
dc.subjectC-phycocyaninen
dc.subjectPhycocyanobilinen
dc.subjectDigestibilityen
dc.subjectPeptidesen
dc.subjectBioactivityen
dc.titleSupplementary data for the article: Minic, S. L.; Stanic-Vucinic, D.; Mihailovic, J.; Krstic, M.; Nikolic, M. R.; Velickovic, T. C. Digestion by Pepsin Releases Biologically Active Chromopeptides from C-Phycocyanin, a Blue-Colored Biliprotein of Microalga Spirulina. J. Proteomics 2016, 147, 132–139. https://doi.org/10.1016/j.jprot.2016.03.043en
dc.typedataset
dc.rights.licenseBY-SA
dcterms.abstractМинић, Симеон Л.; Станић-Вучинић, Драгана; Михаиловић-Весић, Јелена; Крстић-Ристивојевић, Маја; Николић, Милан; Ћирковић-Величковић, Тања;
dc.citation.other147: 132-139
dc.description.otherSupplementary material for: [https://doi.org/10.1016/j.jprot.2016.03.043]
dc.description.otherRelated to published version: [http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2313]
dc.description.otherRelated to accepted version: [http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3444]
dc.type.versionpublishedVersionen
dc.identifier.fulltexthttps://cherry.chem.bg.ac.rs/bitstream/id/15033/Digestion_by_pepsin_sup_2016.pdf
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_3445


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу