Приказ основних података о документу

dc.creatorKeckes, Silvio
dc.creatorGašić, Uroš M.
dc.creatorĆirković-Veličković, Tanja
dc.creatorMilojković-Opsenica, Dušanka
dc.creatorNatić, Maja
dc.creatorTešić, Živoslav Lj.
dc.date.accessioned2019-10-17T11:33:10Z
dc.date.available2019-10-17T11:33:10Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.issn0308-8146
dc.identifier.urihttps://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3552
dc.publisherElsevier Sci Ltd, Oxford
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Basic Research (BR or ON)/172017/RS//
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/EC/FP7/256716/EU//
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.sourceFood Chemistry
dc.subjectSerbian honeyen
dc.subjectPolyphenolsen
dc.subjectUHPLC-LTQ OrbiTrap MSen
dc.subjectBotanical originen
dc.titleSupplementary data for article: Keckes, S.; Gašić, U. M.; Ćirković-Veličković, T.; Milojković-Opsenica, D.; Natić, M.; Tešić, Ž. L. The Determination of Phenolic Profiles of Serbian Unifloral Honeys Using Ultra-High-Performance Liquid Chromatography/High Resolution Accurate Mass Spectrometry. Food Chemistry 2013, 138 (1), 32–40. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.10.025en
dc.typedataset
dc.rights.licenseBY-SA
dcterms.abstractКецкес, Силвио; Натић, Маја; Гашић, Урош М.; Милојковић-Опсеница, Душанка; Тешић, Живослав Љ.; Ћирковић-Величковић, Тања;
dc.description.otherSupplementary material for: [https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.10.025]
dc.description.otherRelated to published version: [http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1582]
dc.type.versionpublishedVersionen
dc.identifier.fulltexthttps://cherry.chem.bg.ac.rs/bitstream/id/15574/The_determination_of_sup_2013.pdf
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_3552


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу