Приказ основних података о документу

dc.creatorStojadinović, Marija M.
dc.creatorOgnjenović, J.
dc.creatorRadosavljević, Jelena
dc.creatorMihailović-Vesić, Jelena
dc.creatorProdić, Ivana
dc.creatorStanić-Vučinić, Dragana
dc.creatorĆirković-Veličković, Tanja
dc.date.accessioned2018-11-22T00:21:54Z
dc.date.available2018-11-22T00:21:54Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.issn1742-464X
dc.identifier.urihttps://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1527
dc.publisherWiley-Blackwell, Hoboken
dc.sourceFEBS Journal / Federation of European of Biochemical Societies
dc.titleNon-covalent interactions between dietary polyphenols and bovine beta-lactoglobulin: Effect on the protein structure, digestibility and total antioxidant capacityen
dc.typeconferenceObject
dc.rights.licenseARR
dcterms.abstractСтанић-Вучинић, Драгана; Михаиловић Весић, Јелена; Продић, Ивана; Ћирковић-Величковић, Тања; Радосављевић, Јелена; Стојадиновиц, М.; Огњеновиц, Ј.;
dc.citation.volume279
dc.citation.spage400
dc.citation.epage400
dc.identifier.wos000308128602311
dc.citation.other279: 400-400
dc.citation.rankM21
dc.type.versionpublishedVersionen
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_1527


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу