Приказ основних података о документу
Non-covalent interactions between dietary polyphenols and bovine beta-lactoglobulin: Effect on the protein structure, digestibility and total antioxidant capacity
dc.creator | Stojadinović, Marija M. | |
dc.creator | Ognjenović, J. | |
dc.creator | Radosavljević, Jelena | |
dc.creator | Mihailović-Vesić, Jelena | |
dc.creator | Prodić, Ivana | |
dc.creator | Stanić-Vučinić, Dragana | |
dc.creator | Ćirković-Veličković, Tanja | |
dc.date.accessioned | 2018-11-22T00:21:54Z | |
dc.date.available | 2018-11-22T00:21:54Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.issn | 1742-464X | |
dc.identifier.uri | https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1527 | |
dc.publisher | Wiley-Blackwell, Hoboken | |
dc.source | FEBS Journal / Federation of European of Biochemical Societies | |
dc.title | Non-covalent interactions between dietary polyphenols and bovine beta-lactoglobulin: Effect on the protein structure, digestibility and total antioxidant capacity | en |
dc.type | conferenceObject | |
dc.rights.license | ARR | |
dcterms.abstract | Станић-Вучинић, Драгана; Михаиловић Весић, Јелена; Продић, Ивана; Ћирковић-Величковић, Тања; Радосављевић, Јелена; Стојадиновиц, М.; Огњеновиц, Ј.; | |
dc.citation.volume | 279 | |
dc.citation.spage | 400 | |
dc.citation.epage | 400 | |
dc.identifier.wos | 000308128602311 | |
dc.citation.other | 279: 400-400 | |
dc.citation.rank | M21 | |
dc.type.version | publishedVersion | en |
dc.identifier.rcub | https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_1527 |
Документи
Датотеке | Величина | Формат | Преглед |
---|---|---|---|
Уз овај запис нема датотека. |