Приказ основних података о документу

dc.creatorMihajlović, L.
dc.creatorRadosavljević, Jelena
dc.creatorNordlund, Emilia
dc.creatorSmit, Joost
dc.creatorBuchert, Johanna
dc.creatorĆirković-Veličković, Tanja
dc.date.accessioned2018-11-22T00:19:52Z
dc.date.available2018-11-22T00:19:52Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.issn0105-4538
dc.identifier.urihttps://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1592
dc.publisherWiley-Blackwell, Hoboken
dc.sourceAllergy
dc.titleOptimisation of peanut protein crosslinking by oxidase and transglutaminase enzymes and the effects on IgE bindingen
dc.typeconferenceObject
dc.rights.licenseARR
dcterms.abstractМихајловић-Лалић, Љиљана; Нордлунд, Е.; Буцхерт, Ј.; Смит, Ј.; Ћирковић-Величковић, Тања; Радосављевић, Јелена;
dc.citation.volume66
dc.citation.spage536
dc.citation.epage536
dc.identifier.wos000329462203153
dc.citation.other66: 536-536
dc.citation.rankaM21
dc.type.versionpublishedVersionen
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_1592


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу