Приказ основних података о документу

dc.creatorPešić, Mirjana B.
dc.creatorMilinčić, Danijel D.
dc.creatorKostić, Aleksandar Ž.
dc.creatorStanisavljević, Nemanja S.
dc.creatorVukotić, Goran N.
dc.creatorKojić, Milan O.
dc.creatorGašić, Uroš M.
dc.creatorBarać, Miroljub B.
dc.creatorStanojević, Slađana P.
dc.creatorPopović, Dušanka A.
dc.creatorBanjac, Nebojša R.
dc.creatorTešić, Živoslav Lj.
dc.date.accessioned2019-04-01T16:36:47Z
dc.date.available2019-04-01T16:36:47Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.issn0308-8146
dc.identifier.urihttps://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2856
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Technological Development (TD or TR)/31069/RS//
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Basic Research (BR or ON)/172017/RS//
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Basic Research (BR or ON)/173019/RS//
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.sourceFood Chemistry
dc.subjectAntioxidant activity
dc.subjectBioaccessibility
dc.subjectFood matrix
dc.subjectGrape extracts
dc.subjectIn vitro digestion
dc.subjectPolyphenols
dc.titleSupplementary data for the article: Pešić, M. B.; Milinčić, D. D.; Kostić, A.; Stanisavljević, N. S.; Vukotić, G. N.; Kojić, M. O.; Gašić, U. M.; Barać, M. B.; Stanojević, S. P.; Popović, D. A.; et al. In Vitro Digestion of Meat- and Cereal-Based Food Matrix Enriched with Grape Extracts: How Are Polyphenol Composition, Bioaccessibility and Antioxidant Activity Affected? Food Chem. 2019, 284, 28–44. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.01.107
dc.typedataset
dc.rights.licenseBY-SA
dcterms.abstractСтанојевић, Слађана П.; Тешић, Живослав Љ.; Бањац, Небојша Р.; Бараћ, Мирољуб Б.; Поповић, Душанка A.; Пешић, Мирјана Б.; Милинчић, Данијел Д.; Костић, Aлександар Ж.; Станисављевић, Немања С.; Вукотић, Горан Н.; Којић, Милан О.; Гашић, Урош М.;
dc.description.otherSupplementary material for: [https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.01.107]
dc.description.otherRelated to published version: [http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2843]
dc.description.otherRelated to accepted version: [http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2867]
dc.type.versionpublishedVersion
dc.identifier.fulltexthttps://cherry.chem.bg.ac.rs/bitstream/id/6597/SD1-s2.0-S030881461930175X-mmc1.pdf
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_2856


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу