Приказ основних података о документу

dc.creatorCvetanović, Aleksandra
dc.creatorŠvarc-Gajić, Jaroslava
dc.creatorZeković, Zoran P.
dc.creatorJerković, Jelena
dc.creatorZengin, Gokhan
dc.creatorGašić, Uroš M.
dc.creatorTešić, Živoslav Lj.
dc.creatorMašković, Pavle
dc.creatorSoares, Cristina
dc.creatorFatima Barroso, M.
dc.creatorDelerue-Matos, Cristina
dc.creatorĐurović, Saša
dc.date.accessioned2019-05-17T14:17:27Z
dc.date.available2019-05-17T14:17:27Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.issn0308-8146
dc.identifier.urihttps://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2972
dc.publisherElsevier Sci Ltd, Oxford
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Technological Development (TD or TR)/31013/RS//
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Basic Research (BR or ON)/172017/RS//
dc.rightsrestrictedAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.sourceFood Chemistry
dc.subjectSubcritical water extractionen
dc.subjectChamomileen
dc.subjectUHPLC-HESI-MS/MSen
dc.subjectDNA-based sensoren
dc.subjectBioactivityen
dc.titleSupplementary material for the article: Cvetanovic, A.; Svarc-Gajic, J.; Zekovic, Z.; Jerkovic, J.; Zengin, G.; Gašić, U. M.; Tešić, Ž. L.; Maskovic, P.; Soares, C.; Fatima Barroso, M.; et al. The Influence of the Extraction Temperature on Polyphenolic Profiles and Bioactivity of Chamomile (Matricaria Chamomilla L.) Subcritical Water Extracts. Food Chemistry 2019, 271, 328–337. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.07.154en
dc.typedataset
dc.rights.licenseBY-SA
dcterms.abstractЦветановиц, Aлександра; Гашић, Урош М.; Тешић, Живослав Љ.; Машковић, Павле; Соарес, Цристина; Фатима Барросо, М.; Делеруе-Матос, Цристина; Ђуровић, Саша; Јерковић, Јелена; Зековић, Зоран П.; Сварц-Гајиц, Јарослава; Зенгин, Гокхан;
dc.citation.other271: 328-337
dc.identifier.pmid30236684
dc.description.otherSupplementary material for: [https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814618313116?via%3Dihub]
dc.description.otherRelated to published version: [http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2220]
dc.description.otherRelated to accepted version: [http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2802]
dc.type.versionpublishedVersion
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_2972


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу