Укупан број посета

Посете
Supplementary data for the article: Guzelmeric, E.; Ristivojević, P.; Trifković, J.; Dastan, T.; Yilmaz, O.; Cengiz, O.; Yesilada, E. Authentication of Turkish Propolis through HPTLC Fingerprints Combined with Multivariate Analysis and Palynological Data and Their Comparative Antioxidant Activity. LWT - Food Science and Technology 2018, 87, 23–32. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2017.08.060240

Укупан број посета током месеца

октобар 2023новембар 2023децембар 2023јануар 2024фебруар 2024март 2024април 2024
Supplementary data for the article: Guzelmeric, E.; Ristivojević, P.; Trifković, J.; Dastan, T.; Yilmaz, O.; Cengiz, O.; Yesilada, E. Authentication of Turkish Propolis through HPTLC Fingerprints Combined with Multivariate Analysis and Palynological Data and Their Comparative Antioxidant Activity. LWT - Food Science and Technology 2018, 87, 23–32. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2017.08.06020223112

Прегледи датотеке

Посете
1-s2.0-S0023643817306308-mmc1.pdf171

Број посета по земљама

Посете
Пољска58
Сједињене Америчке Државе43
Шведска24
Serbia14
Русија5
Француска2
Украјина2
Немачка1
Италија1
Сингапур1

Број посета по градовима

Посете
Warsaw58
Ashburn15
Belgrade13
Kyiv2
Arezzo1
Chicago1
Des Moines1
Frankfurt am Main1