Приказ основних података о документу

dc.creatorĐorđević, Neda O.
dc.creatorNovaković, Miroslav M.
dc.creatorPejin, Boris
dc.creatorMutić, Jelena
dc.creatorVajs, Vlatka
dc.creatorPajović, Snezana B.
dc.creatorTešević, Vele
dc.date.accessioned2019-05-24T12:30:27Z
dc.date.available2019-05-24T12:30:27Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.issn1478-6419
dc.identifier.urihttps://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3028
dc.publisherTaylor & Francis Ltd, Abingdon
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Basic Research (BR or ON)/172053/RS//
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.sourceNatural Product Research
dc.subjectRed wines
dc.subjectphenolic compounds
dc.subjectDPPH
dc.subjectLC-MS
dc.subjectMS
dc.subjectICP
dc.subjectmetals
dc.titleSupplementary data for article: Đorđevic, N. O.; Novaković, M. M.; Pejin, B.; Mutić, J.; Vajs, V.; Pajovic, S. B.; Tešević, V. Comparative Analytical Study of the Selected Wine Varieties Grown in Montenegro. Natural Product Research 2017, 31 (15), 1825–1830. https://doi.org/10.1080/14786419.2017.1289209
dc.typedataset
dc.rights.licenseBY-SA
dcterms.abstractТешевић, Веле; Пајовић, Снезана Б.; Ђорђевић, Неда О.; Пејин, Борис; Новаковић, Мирослав М.; Вајс, Влатка; Мутић, Јелена;
dc.description.otherRelated to published version: [http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2481]
dc.description.otherSupplementary material for: [https://doi.org/10.1080/14786419.2017.1289209]
dc.type.versionpublishedVersion
dc.identifier.fulltexthttps://cherry.chem.bg.ac.rs/bitstream/id/7188/bitstream_7188.pdf
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_3028


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу