Приказ основних података о документу

dc.creatorSamardžić, Stevan
dc.creatorArsenijević, Jelena
dc.creatorBožić, Dragana
dc.creatorMilenković, Marina
dc.creatorTešević, Vele
dc.creatorMaksimović, Zoran
dc.date.accessioned2019-06-19T16:43:23Z
dc.date.available2019-06-19T16:43:23Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.issn0378-8741
dc.identifier.urihttps://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3154
dc.publisherElsevier Ireland Ltd, Clare
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Basic Research (BR or ON)/173021/RS//
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.sourceJournal of Ethnopharmacology
dc.subjectFilipendulaen
dc.subjectMeadowsweeten
dc.subjectDropworten
dc.subjectAntioxidanten
dc.subjectAnti-inflammatoryen
dc.subjectGastroprotectiveen
dc.titleSupplementary material for the article: Samardžić, S.; Arsenijević, J.; Božić, D.; Milenković, M.; Tešević, V.; Maksimović, Z. Antioxidant, Anti-Inflammatory and Gastroprotective Activity of Filipendula Ulmaria (L.) Maxim. and Filipendula Vulgaris Moench. Journal of Ethnopharmacology 2018, 213, 132–137. https://doi.org/10.1016/j.jep.2017.11.013en
dc.typedataset
dc.rights.licenseBY-SA
dcterms.abstractAрсенијевић, Јелена; Миленковић, Марина; Тешевић, Веле; Божић, Драгана; Максимовић, Зоран; Самарджић, Стеван;
dc.citation.other213: 132-137
dc.description.otherSupplementary material for: [https://doi.org/10.1016/j.jep.2017.11.013]
dc.description.otherRelated to published version: [http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2068]
dc.description.otherRelated to accepted version: [http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3153]
dc.type.versionpublishedVersionen
dc.identifier.fulltexthttps://cherry.chem.bg.ac.rs/bitstream/id/14469/Antioxidant_anti-inflammatory_sup_2018.pdf
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_3154


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу