Укупан број посета

Посете
Supplementary material for the article: Mesarović, J.; Trifković, J.; Tosti, T.; Fotirić Akšić, M.; Milatović, D.; Ličina, V.; Milojković-Opsenica, D. Relationship between Ripening Time and Sugar Content of Apricot (Prunus Armeniaca L.) Kernels. Acta Physiologiae Plantarum 2018, 40 (8). https://doi.org/10.1007/s11738-018-2731-7201

Укупан број посета током месеца

јануар 2024фебруар 2024март 2024април 2024мај 2024јун 2024јул 2024
Supplementary material for the article: Mesarović, J.; Trifković, J.; Tosti, T.; Fotirić Akšić, M.; Milatović, D.; Ličina, V.; Milojković-Opsenica, D. Relationship between Ripening Time and Sugar Content of Apricot (Prunus Armeniaca L.) Kernels. Acta Physiologiae Plantarum 2018, 40 (8). https://doi.org/10.1007/s11738-018-2731-79237200

Прегледи датотеке

Посете
Relationship_between_ripening_sup_2018.pdf65

Број посета по земљама

Посете
Пољска56
Шведска28
Кина13
Сједињене Америчке Државе11
Serbia4
Француска2
Немачка1
Италија1
Русија1

Број посета по градовима

Посете
Warsaw56
Shenzhen7
Belgrade4
Andover1
Arezzo1
Ashburn1
Beijing1
Des Moines1
Xiangfan1