Приказ основних података о документу

dc.creatorNatić, Maja
dc.creatorDabić Zagorac, Dragana
dc.creatorPapetti, Adele
dc.creatorFotirić-Akšić, Milica M.
dc.creatorOgnjanov, Vladislav
dc.creatorLjubojević, Mirjana
dc.creatorTešić, Živoslav Lj.
dc.date.accessioned2019-08-27T12:12:52Z
dc.date.available2019-08-27T12:12:52Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.issn0308-8146
dc.identifier.urihttps://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3332
dc.publisherElsevier Sci Ltd, Oxford
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Basic Research (BR or ON)/172017/RS//
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Technological Development (TD or TR)/31063/RS//
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/EC/FP7/256716/EU//
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/EC/FP7/316004/EU//
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.sourceFood Chemistry
dc.subjectMulberry (Morus alba)en
dc.subjectPolyphenolsen
dc.subjectAntioxidant activityen
dc.subjectPrincipal Component Analysisen
dc.titleSupplementary data for the article: Natić, M. M.; Dabić, D. Č.; Papetti, A.; Fotirić Akšić, M. M.; Ognjanov, V.; Ljubojević, M.; Tešić, Ž. L. Analysis and Characterisation of Phytochemicals in Mulberry (Morus Alba L.) Fruits Grown in Vojvodina, North Serbia. Food Chemistry 2015, 171, 128–136. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2014.08.101en
dc.typedataset
dc.rights.licenseBY-SA
dcterms.abstractОгњанов, Владислав; Папетти, Aделе; Фотирић-Aкшић, Милица М.; Љубојевић, Мирјана; Тешић, Живослав Љ.; Натић, Маја; Дабић-Загорац, Драгана;
dc.description.otherSupplementary material for: [https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2014.08.101]
dc.description.otherRelated to published version: [http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1870]
dc.type.versionpublishedVersionen
dc.identifier.fulltexthttps://cherry.chem.bg.ac.rs/bitstream/id/14573/Analysis_and_Characterisation_sup_2015.pdf
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_3332


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу