Приказ основних података о документу

dc.creatorKrstić-Ristivojević, Maja
dc.creatorStojadinović, Marija M.
dc.creatorSmiljanić, Katarina
dc.creatorStanić-Vučinić, Dragana
dc.creatorĆirković-Veličković, Tanja
dc.date.accessioned2019-09-20T10:19:06Z
dc.date.available2019-09-20T10:19:06Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.issn2046-2069
dc.identifier.urihttps://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3449
dc.publisherRoyal Soc Chemistry, Cambridge
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Basic Research (BR or ON)/172024/RS//
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/EC/FP7/256716/EU//
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.sourceRSC Advances
dc.titleSupplementary data for article: Krstić-Ristivojević, M.; Stojadinović, M. M.; Smiljanić, K.; Stanić-Vučinić, D.; Ćirković-Veličković, T. The Anti-Cancer Activity of Green Tea, Coffee and Cocoa Extracts on Human Cervical Adenocarcinoma HeLa Cells Depends on Both pro-Oxidant and Anti-Proliferative Activities of Polyphenols. RSC Advances 2015, 5 (5), 3260–3268. https://doi.org/10.1039/c4ra13230ken
dc.typedataset
dc.rights.licenseBY-SA
dcterms.abstractКрстић-Ристивојевић, Маја; Стојадиновић, Марија М.; Смиљанић, Катарина; Станић-Вучинић, Драгана; Ћирковић-Величковић, Тања;
dc.description.otherSupplementary material for: [https://doi.org/10.1039/c4ra13230k]
dc.description.otherRelated to published version: [http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1888]
dc.type.versionpublishedVersion
dc.identifier.fulltexthttps://cherry.chem.bg.ac.rs/bitstream/id/15059/The_anti_cancer_sup_2015.pdf
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_3449


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу