Укупан број посета

Посете
Supplementary data for article: Stanić-Vučinić, D.; Prodić, I.; Apostolović, D.; Nikolić, M.; Ćirković-Veličković, T. Structure and Antioxidant Activity of Beta-Lactoglobulin-Glycoconjugates Obtained by High-Intensity-Ultrasound-Induced Maillard Reaction in Aqueous Model Systems under Neutral Conditions. Food Chemistry 2013, 138 (1), 590–599. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.10.087280

Укупан број посета током месеца

новембар 2023децембар 2023јануар 2024фебруар 2024март 2024април 2024мај 2024
Supplementary data for article: Stanić-Vučinić, D.; Prodić, I.; Apostolović, D.; Nikolić, M.; Ćirković-Veličković, T. Structure and Antioxidant Activity of Beta-Lactoglobulin-Glycoconjugates Obtained by High-Intensity-Ultrasound-Induced Maillard Reaction in Aqueous Model Systems under Neutral Conditions. Food Chemistry 2013, 138 (1), 590–599. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.10.0871760270

Прегледи датотеке

Посете
Structure_and_antioxidant_sup_2013.pdf47

Број посета по земљама

Посете
Шведска80
Пољска54
Сједињене Америчке Државе53
Serbia8
Русија4
Француска3
Немачка2
Велика Британија2
Сингапур2
Словенија2

Број посета по градовима

Посете
Warsaw54
San Mateo9
Belgrade7
Ljubljana2
Arezzo1
Ashburn1
Bromley1
Delhi1
Des Moines1
Heidelberg1