Приказ основних података о документу

dc.creatorPavlović, Aleksandra V.
dc.creatorPapetti, Adele
dc.creatorDabić Zagorac, Dragana
dc.creatorGašić, Uroš M.
dc.creatorMišić, Danijela
dc.creatorTešić, Živoslav Lj.
dc.creatorNatić, Maja
dc.date.accessioned2019-10-25T14:54:53Z
dc.date.available2019-10-25T14:54:53Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.issn0926-6690
dc.identifier.urihttps://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3594
dc.publisherElsevier Science Bv, Amsterdam
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Basic Research (BR or ON)/172017/RS//
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Basic Research (BR or ON)/173024/RS//
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.sourceIndustrial Crops and Products
dc.subjectPhenolic profileen
dc.subjectAntioxidant potentialen
dc.subjectLeavesen
dc.subjectRaspberryen
dc.subjectBlackberryen
dc.subjectLC-MS/MSen
dc.titleSupplementary data for the article: Pavlović, A. V.; Papetti, A.; Zagorac, D. T. D.; Gašić, U. M.; Mišić, D. M.; Tešić, T. L.; Natić, M. M. Phenolics Composition of Leaf Extracts of Raspberry and Blackberry Cultivars Grown in Serbia. Industrial Crops and Products 2016, 87, 304–314. https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2016.04.052en
dc.typedataset
dc.rights.licenseBY-SA
dcterms.abstractПапетти, Aделе; Павловић, Aлександра В.; Мишић, Данијела; Дабић-Загорац, Драгана; Натић, Маја; Тешић, Живослав Љ.; Гашић, Урош М.;
dc.citation.other87: 304-314
dc.description.otherSupplementary material for: [https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2016.04.052]
dc.description.otherRelated to published version: [http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2257]
dc.type.versionpublishedVersionen
dc.identifier.fulltexthttps://cherry.chem.bg.ac.rs/bitstream/id/15787/Phenolics_composition_of_sup_2016_1.pdf
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_3594


Документи

Thumbnail
Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу