Приказ основних података о документу

dc.creatorMosić, Mirjana D.
dc.creatorTrifković, Jelena
dc.creatorVovk, Irena
dc.creatorGašić, Uroš M.
dc.creatorTešić, Živoslav Lj.
dc.creatorŠikoparija, Branko
dc.creatorMilojković-Opsenica, Dušanka
dc.date.accessioned2020-01-16T16:13:26Z
dc.date.available2020-01-16T16:13:26Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.issn2218-273X
dc.identifier.urihttps://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3775
dc.publisherMDPI AG
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Basic Research (BR or ON)/172017/RS//
dc.relationSlovenian Research Agency (research core funding No. P1-0005)
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/EC/FP7/256716/EU//
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.sourceBiomolecules
dc.subjectAntioxidant activity
dc.subjectBee-pollen
dc.subjectHPTLC
dc.subjectPhenolic profile
dc.subjectUHPLC-MS/MS
dc.titleSupplementary data for article: Mosić, M.; Trifković, J.; Vovk, I.; Gašić, U.; Tešić, Ž.; Šikoparija, B.; Milojković-Opsenica, D. Phenolic Composition Influences the Health-Promoting Potential of Bee-Pollen. Biomolecules 2019, 9 (12). https://doi.org/10.3390/biom9120783
dc.typedataset
dc.rights.licenseBY-SA
dcterms.abstractТрифковић, Јелена; Вовк, Ирена; Гашић, Урош М.; Шикопарија, Бранко; Тешић, Живослав Љ.; Милојковић-Опсеница, Душанка; Мосић, Мирјана;
dc.description.otherSupplementary material for: [https://doi.org/10.3390/biom9120783]
dc.description.otherRelated to published version: [http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3774]
dc.type.versionpublishedVersion
dc.identifier.fulltexthttps://cherry.chem.bg.ac.rs/bitstream/id/16465/Phenolic_Composition_Influences_sup_2019.pdf
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_3775


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу