Приказ основних података о документу
Izolovanje, prečišćavanje i karakterizacija α-amilaze iz Bacillus species
dc.contributor | Prodanović, Radivoje | |
dc.creator | Milić, Dejana | |
dc.date.accessioned | 2020-09-24T09:07:47Z | |
dc.date.available | 2020-09-24T09:07:47Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4102 | |
dc.description.abstract | Cilj ovog rada je intracelularna produkcija α-amilaze iz Bacillus species i odabir odgovarajućeg ekspresionog soja bakterije Escherichia coli, upotrebom pET-22b vektora. Takođe, ideja ovog diplomskog rada je ukljuĉivala i izolovanje enzima α-amilaze iz soja E.coli koja je davala najveće prinose, kao i prečišćavanje i karaterizaciju istog. | sr |
dc.language.iso | sr | sr |
dc.rights | restrictedAccess | sr |
dc.subject | skrob | sr |
dc.subject | Escherichia coli | sr |
dc.subject | Bacillus species | sr |
dc.subject | α – amilaza | sr |
dc.title | Izolovanje, prečišćavanje i karakterizacija α-amilaze iz Bacillus species | sr |
dc.type | bachelorThesis | sr |
dc.rights.license | ARR | sr |
dcterms.abstract | Милић, Дејана; Изоловање, пречишћавање и карактеризација α-амилазе из Бациллус специес; Изоловање, пречишћавање и карактеризација α-амилазе из Бациллус специес; | |
dc.rights.holder | Univerzitet u Beogradu - Hemijski fakultet | sr |
dc.citation.spage | 8 | |
dc.citation.epage | 47 | |
dc.type.version | publishedVersion | sr |
dc.identifier.rcub | https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_4102 |