Приказ основних података о документу

dc.contributorProdanović, Radivoje
dc.creatorMilić, Dejana
dc.date.accessioned2020-09-24T09:07:47Z
dc.date.available2020-09-24T09:07:47Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4102
dc.description.abstractCilj ovog rada je intracelularna produkcija α-amilaze iz Bacillus species i odabir odgovarajućeg ekspresionog soja bakterije Escherichia coli, upotrebom pET-22b vektora. Takođe, ideja ovog diplomskog rada je ukljuĉivala i izolovanje enzima α-amilaze iz soja E.coli koja je davala najveće prinose, kao i prečišćavanje i karaterizaciju istog.sr
dc.language.isosrsr
dc.rightsrestrictedAccesssr
dc.subjectskrobsr
dc.subjectEscherichia colisr
dc.subjectBacillus speciessr
dc.subjectα – amilazasr
dc.titleIzolovanje, prečišćavanje i karakterizacija α-amilaze iz Bacillus speciessr
dc.typebachelorThesissr
dc.rights.licenseARRsr
dcterms.abstractМилић, Дејана; Изоловање, пречишћавање и карактеризација α-амилазе из Бациллус специес; Изоловање, пречишћавање и карактеризација α-амилазе из Бациллус специес;
dc.rights.holderUniverzitet u Beogradu - Hemijski fakultetsr
dc.citation.spage8
dc.citation.epage47
dc.type.versionpublishedVersionsr
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_4102


Документи

Thumbnail
Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу