Приказ основних података о документу

dc.contributorProdanović, Radivoje
dc.creatorCrnoglavac, Milica
dc.date.accessioned2020-09-28T10:19:21Z
dc.date.available2020-09-28T10:19:21Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4117
dc.description.abstractCilj ovog rada je produkcija, izolovanje i strukturna i kinetička karakterizacija α-glukozidaze iz kvasca Saccharomyces cerevisiae u periplazmatskom prostoru Shuffle soja bakterije Escherichia coli upotrebom pET-22b vektora i PelB signalne sekvence za periplazmatsku lokalizaciju.sr
dc.language.isosrsr
dc.rightsrestrictedAccesssr
dc.subjectprodukcijasr
dc.subjectSaccharomyces cerevisiaesr
dc.subjectperiplazmasr
dc.subjectα-glukozidazasr
dc.subjectEscherichia colisr
dc.titleProdukcija α-glukozidaze iz Saccharomyces cerevisiae u periplazmi Escherichia coli, njeno izolovanje i karakterizacijasr
dc.typemasterThesissr
dc.rights.licenseARRsr
dcterms.abstractЦрноглавац, Милица;
dc.rights.holderUniverzitet u Beogradu - Hemijski fakultetsr
dc.citation.spage1
dc.citation.epage51
dc.type.versionpublishedVersionsr
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_4117


Документи

Thumbnail
Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу