Приказ основних података о документу

dc.creatorMilinčić, Danijel D.
dc.creatorKostić, Aleksandar Ž
dc.creatorGašić, Uroš M.
dc.creatorLević, Steva M.
dc.creatorStanojević, Slađana P.
dc.creatorBarać, Miroljub B.
dc.creatorTešić, Živoslav Lj.
dc.creatorNedović, Viktor A.
dc.creatorPešić, Mirjana B.
dc.date.accessioned2021-09-28T08:27:06Z
dc.date.accessioned2021-09-28T08:58:02Z
dc.date.available2021-09-28T08:27:06Z
dc.date.available2021-09-28T08:58:02Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4611
dc.languageen
dc.publisherMDPI
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/inst-2020/200116/RS//
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.sourceBiomolecules
dc.subjectgrape pomace seed
dc.subjectmilk protein
dc.subjectphenolic–protein interactions
dc.subjectphenolics
dc.subjectskimmed goat’s milk
dc.titleSupplementary data for the article: Milinčić, D. D.; Kostić, A. Ž.; Gašić, U. M.; Lević, S.; Stanojević, S. P.; Barać, M. B.; Tešić, Ž. L.; Nedović, V.; Pešić, M. B. Skimmed Goat’s Milk Powder Enriched with Grape Pomace Seed Extract: Phenolics and Protein Characterization and Antioxidant Properties. Biomolecules 2021, 11 (7), 965. https://doi.org/10.3390/biom11070965.
dc.typedataseten
dc.rights.licenseBY-SA
dcterms.abstractМилинчић, Данијел Д.; Левић, Стева; Станојевић, Слађана П.; Бараћ, Мирољуб Б.; Гашић, Урош М.; Костић, Aлександар Ж; Тешић, Живослав Љ.; Пешић, Мирјана Б.; Недовић, Виктор;
dc.citation.volume11
dc.citation.issue7
dc.citation.spage965
dc.identifier.wos000676477400001
dc.identifier.pmid34208895
dc.type.versionpublishedVersion
dc.identifier.scopus2-s2.0-85108868819
dc.identifier.fulltexthttps://cherry.chem.bg.ac.rs/bitstream/id/28446/skimmed_goat_milk_sup_2021.pdf
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_4611


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу