Укључи/искључи навигацију
Репозиторијум Хемијског факултета - Cherry
Универзитет у Београду - Хемијски факултет
English
Српски
Српски (Serbia)
Српски (ћирилица)
Енглески
Српски (ћирилица)
Српски (латиница)
Пријава
Укључи/искључи навигацију
Преглед наслова
Cherry
Hemijski fakultet / Faculty of Chemistry
Projekti / Projects
PRESSION
Преглед наслова
Cherry
Hemijski fakultet / Faculty of Chemistry
Projekti / Projects
PRESSION
Преглед наслова
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Преглед наслова:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Тражи
Редослед:
растуће
опадајуће
Резултата:
5
10
20
40
60
80
100
Ажурирај
Приказ резултата 1-12 од 12
растуће
опадајуће
5
10
20
40
60
80
100
Наслови
C-Phycocyanin from cyanobacteria Artrhorspira platensis: Binding of selected food-derived ligands
[1]
Effects of sugars on thermal and high-pressure stability of C-phycocyanin from Arthrospira platensis
[1]
Exploring and strengthening the potential of R-phycocyanin from Nori flakes as a food colourant
[2]
Fikocijanin iz mikroalge Spiruline: prečišćavanje i vezivanje odabranih (poli)fenola
[1]
Ispitivanje termalne stabilnosti purifikovanih C-fikocijanina i R-fikocijanina u prisustvu odabranih ugljenih hidrata
[1]
Phycocyanin from microalgae Spirulina: purification and binding of selected (poly)phenols
[1]
Prečišćavanje i strukturna karakterizacija R-fikocijanina
[1]
Purification and structural characterization of R-phycocyanin
[1]
R-Phycocyanin from red algae Porphyra spp: Binding of selected heavy metal ions
[1]
Stability of food proteins at high pressure conditions
[1]
Strengthening the potential of R-Phycocyanin from Porphyra sp. for sustainable coloration in the food industries
[1]
Sugar-mediated thermal stabilisation of C-phycocyanin from Arthrospira platensis
[1]
Претраживање
Претраживање унутар ове институције/групе:
Комплетан репозиторијум
Институције/групе
Аутори
Наслови
Теме
Ова институција
Аутори
Наслови
Теме