Приказ основних података о документу

dc.creatorIvanovska, J.
dc.creatorMladenovic, S.
dc.creatorNastasijevic, B.
dc.creatorMiletić, S.
dc.creatorAćimović, Jelena M.
dc.date.accessioned2018-11-22T00:11:59Z
dc.date.available2018-11-22T00:11:59Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.issn1742-464X
dc.identifier.urihttps://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/915
dc.publisherBlackwell Publishing, Oxford
dc.sourceFEBS Journal / Federation of European of Biochemical Societies
dc.titleEfficiency of commercial enzymatic preparations in grain hydrolysis for preparation of substrates for beer fermentationen
dc.typeconferenceObject
dc.rights.licenseARR
dcterms.abstractМилетиц, С.; Настасијевиц, Б.; Младеновиц, С.; Ивановска, Ј.; Aћимовић, Јелена;
dc.citation.volume274
dc.citation.spage224
dc.citation.epage224
dc.identifier.wos000253283800718
dc.citation.other274: 224-224
dc.citation.rankM22
dc.type.versionpublishedVersionen
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_915


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу