Приказ основних података о документу

dc.creatorProkopijević, Miloš
dc.creatorProdanović, Olivera
dc.creatorSpasojević, Dragica
dc.creatorKovačević, Gordana
dc.creatorPolović, Natalija
dc.creatorRadotić, Ksenija
dc.creatorProdanović, Radivoje
dc.date.accessioned2019-05-29T14:40:59Z
dc.date.available2019-05-29T14:40:59Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.issn0175-7598
dc.identifier.urihttps://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3053
dc.publisherSpringer, New York
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Basic Research (BR or ON)/173017/RS//
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Basic Research (BR or ON)/172049/RS//
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.sourceApplied Microbiology and Biotechnology
dc.subjectEnzyme immobilization
dc.subjectHydrogels
dc.subjectPectin modification
dc.subjectSoybean hull peroxidase
dc.titleSupplementary data for article: Prokopijevic, M.; Prodanovic, O.; Spasojevic, D.; Kovacevic, G.; Polovic, N.; Radotic, K.; Prodanovic, R. Tyramine-Modified Pectins via Periodate Oxidation for Soybean Hull Peroxidase Induced Hydrogel Formation and Immobilization. Applied Microbiology and Biotechnology 2017, 101 (6), 2281–2290. https://doi.org/10.1007/s00253-016-8002-x
dc.typedataset
dc.rights.licenseBY-SA
dcterms.abstractПродановић, Радивоје; Прокопијевић, Милош; Спасојевић, Драгица; Продановић, Оливера; Ковачевић, Гордана; Половић, Наталија; Радотић, Ксенија;
dc.description.otherSupplementary material for: [https://doi.org/10.1007/s00253-016-8002-x]
dc.description.otherRelated to published version: [http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2421]
dc.type.versionpublishedVersion
dc.identifier.fulltexthttps://cherry.chem.bg.ac.rs/bitstream/id/7293/bitstream_7293.pdf
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_3053


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу