Izolovanje, prečišćavanje i karakterizacija α-amilaze iz Bacillus species
Samo za registrovane korisnike
2020
Diplomski rad (Objavljena verzija)
,
Univerzitet u Beogradu - Hemijski fakultet
Metapodaci
Prikaz svih podataka o dokumentuApstrakt
Cilj ovog rada je intracelularna produkcija α-amilaze iz Bacillus species i odabir odgovarajućeg ekspresionog soja bakterije Escherichia coli, upotrebom pET-22b vektora. Takođe, ideja ovog diplomskog rada je ukljuĉivala i izolovanje enzima α-amilaze iz soja E.coli koja je davala najveće prinose, kao i prečišćavanje i karaterizaciju istog.
Ključne reči:
skrob / Escherichia coli / Bacillus species / α – amilazaIzvor:
2020, 8-47Kolekcije
Institucija/grupa
Hemijski fakultet / Faculty of ChemistryTY - THES AU - Milić, Dejana PY - 2020 UR - https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4102 AB - Cilj ovog rada je intracelularna produkcija α-amilaze iz Bacillus species i odabir odgovarajućeg ekspresionog soja bakterije Escherichia coli, upotrebom pET-22b vektora. Takođe, ideja ovog diplomskog rada je ukljuĉivala i izolovanje enzima α-amilaze iz soja E.coli koja je davala najveće prinose, kao i prečišćavanje i karaterizaciju istog. T1 - Izolovanje, prečišćavanje i karakterizacija α-amilaze iz Bacillus species SP - 8 EP - 47 UR - https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_4102 ER -
@misc{ author = "Milić, Dejana", year = "2020", abstract = "Cilj ovog rada je intracelularna produkcija α-amilaze iz Bacillus species i odabir odgovarajućeg ekspresionog soja bakterije Escherichia coli, upotrebom pET-22b vektora. Takođe, ideja ovog diplomskog rada je ukljuĉivala i izolovanje enzima α-amilaze iz soja E.coli koja je davala najveće prinose, kao i prečišćavanje i karaterizaciju istog.", title = "Izolovanje, prečišćavanje i karakterizacija α-amilaze iz Bacillus species", pages = "8-47", url = "https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_4102" }
Milić, D.. (2020). Izolovanje, prečišćavanje i karakterizacija α-amilaze iz Bacillus species. , 8-47. https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_4102
Milić D. Izolovanje, prečišćavanje i karakterizacija α-amilaze iz Bacillus species. 2020;:8-47. https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_4102 .
Milić, Dejana, "Izolovanje, prečišćavanje i karakterizacija α-amilaze iz Bacillus species" (2020):8-47, https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_4102 .