Приказ основних података о документу

dc.contributorVujčić, Zoran
dc.creatorMacura, Predrag Z.
dc.date.accessioned2020-09-28T08:18:32Z
dc.date.available2020-09-28T08:18:32Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4112
dc.description.abstractCilj ovog rada bio je da se ispita efikasnost produkcije pektinolitičkih enzima SSF tehnikom upotrebom kore pomorandže i različitih izvora azota kao supstrata uz pomoć soja Aspergillus tubingensis FAT43. Takođe, ispitana je i mogućnost upotrebe čvrstog fermentacionog ostatka kao adsorbensa za uklanjanje industrijskih boja u otpadnim vodamasr
dc.language.isosrsr
dc.rightsrestrictedAccesssr
dc.subjectpektinolitički enzimisr
dc.subjectkora pomorandžesr
dc.subjectazotsr
dc.subjectAspergillus tubingensissr
dc.subjectindustrijske bojesr
dc.subjectotpadne vodesr
dc.titleProdukcija pektinolitičkih enzima soja Aspergillus tubingensis gajenjem na prirodnom čvrstom supstratu - korama od pomorandžesr
dc.typebachelorThesissr
dc.rights.licenseARRsr
dcterms.abstractМацура, Предраг З.; Продукција пектинолитичких ензима соја Aспергиллус тубингенсис гајењем на природном чврстом супстрату - корама од поморандже; Продукција пектинолитичких ензима соја Aспергиллус тубингенсис гајењем на природном чврстом супстрату - корама од поморандже;
dc.rights.holderUniverzitet u Beogradu - Hemijski fakultetsr
dc.citation.spage1
dc.citation.epage57
dc.type.versionpublishedVersionsr
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_4112


Документи

Thumbnail
Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу