Приказ основних података о документу

dc.creatorCvejic, J
dc.creatorBonic, M
dc.creatorTešević, Vele
dc.creatorNikićević, Ninoslav
dc.creatorMikov, M
dc.date.accessioned2018-11-22T00:08:49Z
dc.date.available2018-11-22T00:08:49Z
dc.date.issued2005
dc.identifier.issn0360-2532
dc.identifier.urihttps://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/734
dc.publisherTaylor & Francis Inc, Philadelphia
dc.sourceDrug Metabolism Reviews
dc.titleStudy of the antioxidant power of Serbian plum brandies and correlation with their content in total fenolic compoundsen
dc.typeconferenceObject
dc.rights.licenseARR
dcterms.abstractЦвејиц, Ј; Тешевић, Веле; Миков, М; Никицевиц, Н; Бониц, М;
dc.citation.volume37
dc.citation.spage32
dc.citation.epage33
dc.identifier.wos000232535400070
dc.citation.other37: 32-33
dc.citation.rankaM21
dc.type.versionpublishedVersionen
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_734


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу