Приказ основних података о документу

dc.creatorMihailović-Vesić, Jelena
dc.creatorStambolić, Ivan
dc.creatorApostolović, Danijela
dc.creatorMilčić, Miloš K.
dc.creatorStanić-Vučinić, Dragana
dc.creatorĆirković-Veličković, Tanja
dc.date.accessioned2019-08-29T16:16:36Z
dc.date.available2019-08-29T16:16:36Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.issn0308-8146
dc.identifier.urihttps://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3355
dc.publisherElsevier Sci Ltd, Oxford
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Basic Research (BR or ON)/172024/RS//
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/EC/FP7/256716/EU//
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.sourceFood Chemistry
dc.subject2S albuminsen
dc.subjectBinding affinityen
dc.subjectEpigallocatechin-3-gallateen
dc.subjectFluorophore quenchingen
dc.subjectMolecular dockingen
dc.subjectPeanuten
dc.subjectPolyphenolen
dc.titleSupplementary data for article: Vesic, J.; Stambolic, I.; Apostolovic, D.; Milcic, M.; Stanic-Vucinic, D.; Cirkovic Velickovic, T. Complexes of Green Tea Polyphenol, Epigalocatechin-3-Gallate, and 2S Albumins of Peanut. Food Chemistry 2015, 185, 309–317. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2015.04.001en
dc.typedataset
dc.rights.licenseBY-SA
dcterms.abstractСтанић-Вучинић, Драгана; Ћирковић-Величковић, Тања; Милчић, Милош К.; Михаиловић-Весић, Јелена; Стамболић, Иван; Aпостоловић, Данијела;
dc.description.otherSupplementary material for: [https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2015.04.001]
dc.description.otherRelated to published version: [http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1718]
dc.type.versionpublishedVersionen
dc.identifier.fulltexthttps://cherry.chem.bg.ac.rs/bitstream/id/14652/Complexes_of_green_sup_2015.pdf
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_3355


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу