Repozitorijum Hemijskog fakulteta - Cherry
CHERRY (CHEmistry RepositoRY) je zajednički digitalni repozitorijum svih odeljenja u okviru Univerziteta u Beogradu - Hemijskog fakulteta. CHERRY omogućava otvoreni pristup publikacijama, kao i ostalim rezultatima nastalim u okviru projekata koje se izvode na Hemijskom fakultetu.
Softverska platforma repozitorijuma prilagođena je savremenim standardima koji se primenjuju u diseminaciji naučnih publikacija i kompatibilna je sa međunarodnom infrastrukturom u ovoj oblasti.
Eksterna aplikacija Autori, projekti, publikacije (APP) omogućava pregled i pretraživanje podataka o autorima i projektima, prenos metapodataka u druge sisteme, integraciju sa servisom Altmetric i prikaz podataka o citiranosti u indeksnim bazama podataka Dimensions , Scopus , OpenCitations i Web of Science.
Institucije/grupe
Izaberite instituciju/grupu
Najnovije
-
Intramolecular Dearomative Inverse-Electron-Demand Diels Alder Strategy for the Total Synthesis of (+)-Alstonlarsine A
(American Chemical Society, 2023) -
The Year of Sima Lozanić - 175th anniversary of birth of academician, chemist, minister and politician
(Belgrade : Museum of Science and Technology, 2023) -
Intramolecular Dearomative Inverse-Electron-Demand Diels Alder Strategy for the Total Synthesis of (+)-Alstonlarsine A
(American Chemical Society, 2023) -
Година Симе Лозанића - 175 година од рођења академика, хемичара, министра и политичара
(Београд : Музеј науке и технике, 2023) -
Primeri interdisciplinarnih aktivnosti za unapređenje ekološke pismenosti učenika
(Beograd : Srpsko hemijsko društvo, 2024) -
Primeri interdisciplinarnih aktivnosti za unapređenje ekološke pismenosti učenika
(Beograd : Srpsko hemijsko društvo, 2024) -
Health risk assessment of autochthonous and international grapevine varieties from Serbia
(Niš : RAD Centre, 2020) -
Polyphenol-rich waste wood extract as natural preservative of cottage cheese
(Niš : RAD Centre, 2020) -
Fruits under the spotlight of analytical chemists
(Banja Luka : Faculty of Agriculture, 2020) -
Health risk assessment of autochthonous and international grapevine varieties from Serbia
(Niš : RAD Centre, 2020) -
Polyphenol-rich waste wood extract as natural preservative of cottage cheese
(Niš : RAD Centre, 2020) -
Grape berry quality parameters of Prokupac variety - Comparison between biodynamic and conventional management
(Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024) -
Jednostavan matematički model: još jedan način da se objasne hemijske ravnoteže u vodenim rastvorima
(Belgrade : Serbian Chemical Society, 2024) -
Jednostavan matematički model: još jedan način da se objasne hemijske ravnoteže u vodenim rastvorima
(Belgrade : Serbian Chemical Society, 2024) -
Phenolic compounds evaluation in wines of Serbian autochthonous and local grapevine varieties
(Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024) -
Characterization of Grapevine Varieties Indigenous to the Balkans Region
(New York : Nova Science Publishers Inc., 2019)